KIRIKKALE
26°
03:51

Öğleye kalan Süre

Türk Metal 1963 şampiyonluk yolunda

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Kırıkkale temsilcisi Türk Metal 1963 futbol kulübü, önemli başarıya imza atıyor. TM 1963 futbol kulübü, topladığı puanlarla liderlik koltuğuna oturdu.


HEDEF ÜÇÜNCÜ LİGE ÇIKMAK
Kırıkkale ekibi Türk Metal 1963 Bölgesel Amatör Ligde doludizgin yoluna devam ediyor.
Kırıkkale'nin Bölgesel Amatör Lig takımı olan ve oynadığı 5 maçla 12 puan toplayan Türk Metal 1963, başarıdan başarıya koşuyor. Sezona iyi bir başlangıç yapan Türk Metal 1963, şampiyon olup yeni sezon için 3. Lige çıkmayı hedefliyor.

SADECE 1 MAĞLUBİYET GÖRDÜ
Türk Metal 1963 Son olarak sahasında Kastamonu İl Özel İdare Sporu Hasan Üstünkaya ve Mehmet Tolun’un attığı gollerle 2-1 geçti. Kırıkkale temsilcisi şu ana kadar ligde oynadığı 5 karşılaşmada 4 galibiyet alırken sadece 1 kez rakibine boyun eğdi.

ARA DÖNEMDE EKSİKLİKLER GİDERİLECEK
Teknik direktör Süleyman Polat oyuncularına güvendiğini ve bu birinciliği sezon sonuna kadar korumayı planladıklarını dile getirdi. Türk Metal 1963’ü el birliğiyle bir üst lige taşıyacaklarını belirten Polat, “Bu takım şampiyonluğa gidiyor, Yeter ki Kırıkkale halkı bizi bu yolda yalnız bırakmasın. Ara transfer dönemine kadar eksiklerimizi görüp ona göre gerekli hamleleri yapacağımızdan taraftarımızın hiç şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

KIRIKKALE İÇİN MÜCADELE VERİYORUZ
Kulüp başkanı Serkan Kocaoğlu yaptığı açıklamada, “Sezon başında transferlerde ince eleyip sık dokuduk şu anda onun meyvelerini topluyoruz. İnşallah sezon sonunda şampiyon olup 3.Lige çıkıp Kırıkkale halkını gururlandırırız” diye konuştu.

Haber:Burak Şenol

İlginizi Çekebilir

Delice’ye 45 milyon TL’lik yatırım

İlginizi Çekebilir

Anneler ve adaylarına süt eğitimi verildi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de Cumhuriyet bayramı bir başka güzel 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

74425

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171